Szolgáltatások

A Volkswagen Multivan minibusz elsősorban a borkedvelők kényelmes és igazi luxuskörülmények közötti utazását szolgálja. A 7 fő szállítására alkalmas luxus minibusz tökéletes választás baráti társaságok, üzleti partnerek utazásához. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk utasaink rendelkezésére:

  • Személyszállítás: Ne legyen gondja az utazással! Válassza szolgáltatásunkat és az utazás alatt dolgozzon, intézze el fontos telefonhívásait, olvasson, vagy csak pihenjen és élvezze a luxusbusz nyújtotta komfortot.
  • Borkóstolóval egybekötött személyszállítás: Erősítse a villányi borok iránti barátságát, ismerkedjen meg a borvidék pincéivel, a borkészítés módszereivel, a vidék szőlőfajtáival és természeti adottságaival a villányi pincészetek által, vagy egyénileg szervezett borkóstolók alkalmával.
  • Vacsora programok: Kösse össze a borkóstolás élményét a gasztronómiai élvezetekkel! Az ízek összehangolását partner pincészeteink, az utazás kényelmét mi biztosítjuk.
  • Reptéri transzfer: Enyhítse a repülés okozta fáradalmait reptéri transzfer szolgáltatásunkkal, melynek keretében sofőrünk exkluzív körülmények között, pontosan szállítja Önt, családját vagy üzleti partnereit otthona és a reptér között.
  • Lánybúcsúk/legénybúcsúk: Erre az alkalomra is a legjobb választás, hogy barátai között, kényelmesen utazzon a buli egyik helyszínéről a másikra, miközben kedvenc zenéit hallgatják és kedvenc italát kortyolgatják a minibárból.
  • Esküvői transzfer: Kápráztassa el kedvesét és családját, érkezzen stílusosan a nagy napon! Szolgáltatásunk keretében az alkalomhoz illően díszített autóval vállaljuk az ifjú pár és családja szállítását a házasságkötés és lakodalom helyszínei, valamint a fotózás között.
  • Üzleti célú utazások: Az autó üzleti utakra egyaránt bérelhető. Megjelenése, eleganciája és kényelme biztos út a sikerhez.
  • Szállásfoglalás: Tervezzen többnapos családi, baráti vagy akár céges programot térségünkben, és a személyszállítás mellett a szállás intézésében is segítünk Önnek.

Egyedi igények esetén is készséggel állunk utasaink szolgálatára!Bortúra, Villány, Borozás Villány, Bortúra, Buszbérlés Villány, Buszbérlés, Bortúra Bortúra, Villány, Borozás Bortúra, Villányi fuvar, Villány